0

Як прикрасити будинок на Новий рік?

Як прикрасити будинок на Новий рік?

Новий рік – свято, яке люблять і дорослі, і діти. І щоб забезпечити себе святковим настроєм, прикрасити ялинку замало. Для цього варто приміщенню надати певної чарівної атмосфери, вбравши стіни, стелю, вікна і навіть меблі. Наша команда підготувала вам кілька ідей, які допоможуть вам перетворити житло.

Більше світла!

Надати приміщенню святкової атмосфери можна за допомогою новорічних гірлянд, настільних ламп, свічок. Відмовившись повністю від стельового освітлення, залишивши вищезгадане, святкова атмосфера вам гарантована.

Вінок на вхідні двері.

Цей атрибут прийшов до нас із західних країн, але важко посперечатися, що саме він надає характерного новорічного настрою ще перед входом до приміщення. Вінок можна придбати в магазині чи в інтернеті, або спробувати зробити самостійно із підручних засобів.

Прикрасьте стіни, стелю та люстру.

Новорічні товари для декору приміщення можна придбати у спеціалізованому магазині або замовити в інтернеті. У продажу є безліч оригінальної продукції, яка має широкий ціновий діапазон. Для того, щоб значно заощадити, прикрасити стелю та стіни можна паперовими гірляндами, виготовленими власноруч. Для прикраси люстри можна купити ялинкові іграшки, мандарини, цукерки, пір'я, стрічки та інше.

Оформляємо вікна та підвіконня.

Перед Новим роком шибки можна прикрасити тематичними малюнками. Для цього можна придбати спеціальні набори з ажурними сніжинками, ялинками тощо. Прикрасити вікна можна самостійно. Для цього з паперу можна зробити трафарет і за допомогою штучного снігу нанести малюнки на скло. Їх також можна створити за допомогою звичайної зубної пасти білого кольору.

Декор святковий фон.

Прикрасивши помешкання, не забудьте прикрасити і новорічний стіл. Для цього можна використовувати декоративні свічки, святковий посуд, серветки із відповідним декором.

Серйозний підхід до новорічного оформлення приміщення гарантовано забезпечить вас святковим настроєм. Купити новорічні товари оптом та в роздріб ви можете за посиланням https://kancmir.com.ua/novogodnie-tovari.

Зверніть увагу на товари:

Новорічні товари оптом - дивитись усі