0

Що купити дитині для уроків малювання у школі?

Що купити дитині для уроків малювання у школі?

Уроки малювання – це заняття, які цікаві та захоплюючі практично всім школярам. Саме завдяки їм дитина розвиває просторове мислення, розглядаючи звичні йому речі під іншим кутом. З перших років навчання у школі можна визначити майбутнього художника, дизайнера чи архітектора. У того, хто схильний до малювання, вдається легко і просто.

У даному огляді розглянемо список приладдя, яке знадобиться для уроків малювання в школі.

  • 1. Фарби. Саме якісна акварель та гуаш найчастіше використовується на шкільних заняттях. Перший варіант має тверду консистенцію, другий – м'яку. Юним художникам, які дуже люблять проводити час за малюванням, варто докупити також суху пастель і акрилові фарби.
  • 2. Пензлі для малювання. Всі вони відрізняються за розміром та типом ворсу. У продажу можна зустріти варіанти із синтетичного та натурального матеріалу. Для шкільних занять підійдуть обидва варіанти, а який вибрати у вашому випадку – відштовхуйтесь від вартості.
  • 3. Альбом для малювання. Вибираючи цей продукт віддавайте перевагу виробам з білими та щільними листками. Оптимальна кількість аркушів в альбомі – 12-40.
  • 4. Кольорові олівці. Для уроків малювання достатньо буде набору із 12-24 кольорових олівців класичного виконання. Якщо ваша дитина любить малювати у вільний від занять час, то додатково можна докупити пастельні та воскові олівці.
  • 5. Фломастери. Ними дітки малюють і вдома, і у школі. А значить при виборі даного набору краще віддати перевагу якіснішим варіантам, бажано на водній основі.
  • 6. Склянка-непроливайка. Цей аксесуар використовується для води, за допомогою якої розводять фарби. Завдяки йому, така неприємна ситуація, як перекинута склянка, з дитиною не станеться.
  • 7. Папка для малюнків. Щоб усі шедеври вашої дитини знаходилися в одному місці, випадково не були зам'яті або зіпсовані, варто додатково докупити спеціальну папку для малюнків.
  • 8. Для уроків малювання в школі дитині також знадобиться простий олівець, якісна гумка, точилка для олівців.

Щоб не збирати все необхідне окремо, можна придбати спеціальнінабори для малювання, де входитимуть усі вищеперелічені предмети.

Зверніть увагу на товари:

Все для малювання оптом - дивитись усі