0

Як вибрати шкільний пенал для першокласника?

Як вибрати шкільний пенал для першокласника?

Пенал – незамінний атрибут у портфелі першокласника. Завдяки йому всі пишучі предмети знаходяться в цілісності та безпеці, а не розсипаються по всьому рюкзаку. Саме пенал використовується щодня, тому важливо правильно його вибрати.

На початку розглянемо основні різновиди шкільних пеналів:

  • Пенал-косметичка. Такий виріб зовні нагадує мініатюрну сумочку. Відрізняється місткістю, легкістю та практичністю. Як правило, має одне основне відділення та одне відділення невеликого розміру. Такий пенал краще купити учню середніх чи старших класів, оскільки молодшокласнику буде складно підтримувати порядок у ньому.
  • Тубус. Такий пенал дуже практичний для зберігання різних пишучих предметів, проте для дрібного канцелярського приладдя він вкрай незручний. Все тому, що точила і гумка будуть знаходитися на дні тубуса, і щоб їх дістати, потрібно витягти все з нього. Цей виріб, як і попередній варіант, відмінно підійде для учнів середньої та старшої школи.
  • Пенал-книжка. Такий варіант чудово підходить для першокласників. Зручна «розкладачка» дозволяє розташувати всі канцелярські предмети за своїми місцями, де під час відкривання здійснюється їх повний огляд.

На що слід звернути увагу під час вибору пеналу для першокласника?

  1. Корпус має бути щільним, відмінно тримати форму.
  2. Матеріал повинен бути якісним та безпечним, добре піддаватися чищенню.
  3. Блискавка має бути надійною, а бігунок великого розміру.

Так як пенал використовується постійно і багаторазово протягом дня, фурнітура має бути виготовлена з якісного матеріалу, інакше виріб не прослужить тривалий час.

Що потрібно купити в пенал першокласника? У кожній школі існують свої вимоги, але в цілому можна скласти список основних канцелярських приладдя. Він складається з кулькової ручки синього кольору, простого олівця, набору кольорових олівців, лінійки, ножиць, точилки та гумки.

Визначившись із моделлю, варто дитині запропонувати вибрати дизайн самостійно. У такому разі пенал принесе не лише користь, а й естетичне задоволення.

Зверніть увагу на товари:

Пенали оптом - дивитись усі